Velo Compass

Velo Compass

Data: 30 July 2011 Locatie: Padurea Baneasa, Bucuresti
Sporturi: Ciclism Contact:

Concursul trebuie sa fie terminat de catre sportivi cu bicicleta indiferent daca trec linia de sosire “pe” sau impingand bicicleta.

Competitia este una de timp MTB-O, destinata echipelor de doua persoane, in care sportivii, folosind bicicleta, ating un numar de posturi de control instalate în teren, in cel mai scurt timp posibil cu ajutorul hartii si al busolei. Concursul va fi organizat de asa maniera incat calităţile de orientare sa fie cele decisive in stabilirea castigatorilor. Concursul trebuie sa fie terminat de catre sportivi cu bicicleta indiferent daca trec linia de sosire “pe” sau impingand bicicleta.

Competitia va avea loc in data de 30 iulie 2011 in zona padurii Baneasa. Locatia de start va fi anuntata cu o saptamana inainte de catre organizatori.

Participantii vor fi impartiti in urmatoarele categorii:

Elite – sportivi legitimati in cadrul Federatiei Romane de Orientare dar si sportivi care doresc un traseu mai dificil. Concurentii din aceasta categorie vor concura la individual.

Amatori (open) – Masculin / Feminin

Echipele de tip mixt de la amatori vor intra in categoria Amatori Masculin.

Organizatorii isi rezerva dreptul ca in functie de numarul de concurenti, acestia sa fie impartiti si pe categorii de varsta, precum si dreptul de a comasa categoriile existente daca vor fi mai putin de 5 participanti intr- o singura categorie.

Taxa de inscriere variaza intre 25 si 100 RON, iar inscrierile se fac pe site-ul competitiei.

   

Ti-a placut?

Pentru evenimente similare, te poti inscrie la newsletter-ul nostru.