Ciclofest

Ciclofest

Perioada: 03 Jun 2011 - 05 Jun 2011 Locatie: Bucuresti
Sporturi: Ciclism Contact:

Asadar, va exista si o sectiune importanta a festivalului dedicata proiectelor personale. Aceastea trebuie inscrie in concurs pana in 30 mai, iar temele sunt urmatoarele:

Bicycle art – orice fel de creatii care au ca sursa de inspiratie bicicleta (fie ca pornesc de la o roata precum a facut-o Duchamp, fie ca recreeaza o bicicleta cu ajutorul altor mijloace de expresie). Aici adunam lucrari din toate domeniile creative: sculptura, foto, design de toate felurile (grafic, vestimentar, de obiect, de biciclete). Just name it! Spiritul Do It Yourself se cere exploatat la maxim!

Bicycle movies – vom proiecta o serie de filme celebre cu biciclete, scurtmetraje, lungmetraje, animatii. Pentru ca suntem siguri ca in fiecare dintre voi zace un mic Sylvain Chomet sau un Vittorio de Sica, am fi mai mult decat onorati sa faceti la Ciclofest prima proiectie a propriilor voastre creatii.

Bicycle games and tricks – pentru ca vrem sa fie clar ca bicicleta nu este nicidecum un moft alienant, vrem sa aratam tuturor ca in jurul ei se leaga nu doar pasiuni individuale, ci si unele colective. Jocuri in mai multi, trick-uri admirate de neofiti. Pe fixie-uri, pe BMX-uri sau pe monociclu, toate isi vor gasi spatiu de manevra. Le fel si partide incendiare de bike polo sau dueluri nemaivazute in sistem bike joust. Descrie-ne talentul tau si ne vom asigura ca nu ramane trecut cu vederea la Ciclofest.

   

Ti-a placut?

Pentru evenimente similare, te poti inscrie la newsletter-ul nostru.

   
 

Tag-uri