eXtremeMan

eXtremeMan

Data: 30 July 2011 Locatie: Nagyatad, Ungaria
Sporturi: Triatlon Contact: ironman@dravanet.hu

De asemenea, este unul din concursurile de Ironman des frecventate de sportivii romani, asa ca sunt sanse mari sa intalnesti cativa compatrioti la start.
Proba de inot se intinde pe 3,8 kilometri, adica doua ture de 1,9 kilometri intr-un lac din zona. Temperatura apei este undeva intre 21 si 25 de grade, iar limita de timp pentru a termina aceasta proba de 2 ore si 20 de minute.
Proba de ciclism, in lungime de 180 de kilometri este o cursa in linie de 75 de kilometri si 3 ture de 35 de kilometri fiecare. Traficul este partial inchis. Calitatea asfaltului de pe sosea este una medie, iar timpul-limita este de 8 ore si 45 de minute ca sa incepi ultima tura.
Si nu in ultimul rand, proba de atletism consta in parcurgerea a 12 ture a unui circuit din centrul orasului. Suprafata de contact este tot asfalt, iar traficul este total inchis.
Desigur, poti opta si pentru categoria Stafeta, care la acest concurs este de mai multe feluri: Ironfamily (cei 3 participanti sunt rude de gradul I), Ironsmile (cei 3 participanti sunt doar femei) si Ironcouple (acesti vor participa la proba de Duatlon, doar daca fac dovada ca formeaza un cuplu)
Taxa de inscriere variaza intre 110 si 160 de euro

   

Ti-a placut?

Pentru evenimente similare, te poti inscrie la newsletter-ul nostru.

   
 

Tag-uri