Duatlon Cetatea Brasovului

Duatlon Cetatea Brasovului

Data: 17 September 2011 Locatie: Brasov
Sporturi: Triatlon Contact: contact@duatlon.ro

Concursul consta in intercalarea unei probe de MTB intre doua ture de alergare, ture ce vor strabate centrul vechi al Brasovului prin cele mai reprezentative puncte de atractie turistica.

Atat pentru tura de alergare, cat si pentru cea de mpuntain bike categoriile vor fi Profi masculin, Profi feminin, Stafeta Profi, Hobby masculin, Hobby feminin, Stafeta Hobby si Stafeta Companii.
Tura de alergare are o lungime de 5 km si va fi parcursa de 2 ori. Diferenta de nivel pozitiva este de +200 de metri. Se vor parcurge doua ture de alergare intre care se interpune tura de bicicleta. Suprafata de contact pe care se alerga este compusa din 30% macadam si 70% asfalt.
Proba de mountain bike consta intr-o tura sau doua in functie de fiecare categorie, traseul de Profi fiind mai tehnic si cu o diferenta mai mare de nivel decat cel de la Hobby:
• profi (masculin+ stafeta profi ): 5km alergare – 25 km bike (2 ture x 12,5 km, traseu tehnic) – 5 km alergare. Dif de nivel la bike este de 1350m.
• profi fete- 5km alergare + 12,5km (o tura traseu tehnic)+ 5km alergare. Dif de nivel la bike este de 675m.
• hobby (masculin, feminin, stafeta, companii) – 5 km alergare + 8 km ( o tura scurta, traseul fiind un pic diferit – mai putin tehnic) +5km alergare. Diferenta de nivel la bike este de 450 de metri.
Traseul este 95% pe teren accidentat si 5% pe asfalt. Concurentii preiau bicicletele din stand dupa terminarea primului tur de alergare. Acestia nu au voie sa urce pe biciclete pana nu depasesc linia special marcata. Se are in vedere respectarea acestei reguli pentru a nu exista accidente in zona de start.
Inscrierile se pot face online sau la fata locului.

   

Ti-a placut?

Pentru evenimente similare, te poti inscrie la newsletter-ul nostru.

   
 

Tag-uri