XTR Triathlon Oradea 2011

XTR Triathlon Oradea 2011

Perioada: 17 Jun 2011 - 19 Jun 2011 Locatie: Oradea
Sporturi: Triatlon Contact: contact@ironmanoradea.ro

1. Participarea la probele de triathlon pe Iron si Half – Iron Distance este admis doar daca concurentul a implinit 18 ani.

2. Fiecare concurent participa pe propria raspundere.

3. Lungimi de traseu: Concursul se va desfasura pe doua lungimi de traseu – Iron Distance si Half Iron Distance. Iron Distance va cuprinde urmatoarele probe si lungimi de traseu : Inot 3800m – Ciclism 180 km – Alergare 42.2 km. Traseul Half Iron Distance are – Inot 1900 m – Ciclism 90 km – Alergare 21.1 km. Probele in ambele cazuri decurg unul dupa celalalt , fara oprire. Timpii intermediari sunt adunate cu restul timpilori de la fiecare proba. Timpul limita cumulat pentru Iron Distance este de 16 ore, iar pentru Half Iron Distance este de 14 ore, de la start.

4. Categorii de varsta : Concurentii vor fi diviza in categorii de varsta, dupa cum urmeaza:

Masculin : 18 – 30 ani; 31 – 40 ani; 40 +

Feminin :18 – 30 ani; 31 – 40 ani; 40 +

Echipe : Masculin ( + mixt ) ; Feminin

Vineri 17.iunie 2011 la ora 9.00 in Parcul Bratianu la standul XTR Triathlon, incepe confirmarea participarii la competitie. Confirmarea este obligatorie atat celor care pornesc in categoriile individuale cat si celor din stafeta (echipe). Confirmarea participarii se incheie in aceeasi zi la ora 19.00. In cadrul acestui protocol se vor prelua si verifica echipamentele ; se vor distribui chipurile pentru masurarea timpilor, se vor verifica asigurarile individuale pentru aceasta competitie.

Aici se vor prelua echipamentele pentru proba de marathon (pt. Cei din categoriile individual)

1. Asigurarea pentru accidentari este obligatoriu pentru fiecare competitor. (se va face individual)

2. Adeverinta medicala (apt pt. Anduranta extrema) – ramane in posesia organizatorilori.

3. Echipamentele pentru probele de bicicleta se vor preda la depoul 1 – Lacul Paleu.

4. Pentru proba de inot concurentii trebuie sa fie prezenti cu cel putin 30 min. inaintea startului, cand se inchide Depoul nr.1 (+ ciclistii de la stafeta)

5. Inot: daca temperatura apei este sub 24 grade C, se poate folosi echipament neopren.

Startul pt. Inot se va da la ora 7.00 in data de 18 iunie 2011.

6. STAFETA – Stafeta , sau competitia in categoria de echipe consta in executarea pana a unei sau a 2 probe de un singur competitor. Predarea stafetei consta in PREDAREA CHIPULUI pt masurarea timpul fiecarei probe.

7. Bicicleta: ATENTIE – Traseul de bicicleta se desfasoara pe drumuri judetene, deci toate regulamentele de circulatie care se refera la biciclisti trebuiesc respectate cu strictete. Organizatorii nu-si asuma responsabilitatea pentru accidentele provocate de nerespectarea regulamentului de circulatie (aceste drumuri judetene nu au circulatie intensa).

Contact:

Szokolszky Istvan

Telefon: 0722-592234
e-mail: contact@ironmanoradea.ro
www.ironmanoradea.ro

   

Ti-a placut?

Pentru evenimente similare, te poti inscrie la newsletter-ul nostru.

   
 

Tag-uri