Iron Bike Oradea 2011

Iron Bike Oradea 2011

Perioada: 30 Jul 2011 - 31 Jul 2011 Locatie: Oradea
Sporturi: Ciclism Contact: info@ironbikeoradea.ro

Conceptul IBO provine de la o tură MTB care porneşte din Oradea, ajunge în zona Stâna de Vale şi înapoi la Oradea, în mai puţin de 24 ore parcurgând circa 250km pe cât posibil în afara şoselelor. Astfel în 2010 a fost fondat maratonul MTB extrem pe echipe Iron Bike Oradea.

Participi la un astfel de concurs din pasiune pentru mtb, munte şi sport, dar nici pregătirea fizică, nervii de oţel şi spiritul de echipă nu sunt de neglijat pentru a face faţă unui traseu care reprezintă o provocare extraordinară, dar în acelaşi timp oferă o experinţă de neuitat pentru fiecare concurent.

Ce-ţi trebuie, dacă vrei să participi la Iron Bike Oradea 2011:

  • pregătire fizică excelentă;
  • pregătire tehnică avansată de coborâre pe MTB, de urcare etc;
  • forţă psihică mare, mare, mare.

De altfel, trebuie să poţi face dovada că în ultimii doi ani ai terminat cel puţin un concurs MTB de minimun 50km şi diferenţă de nivel de +1500m. Cei care au terminat anul trecut competiţia sunt calificaţi direct şi la ediţia din 2011.

În concurs sunt admise doar biciclete tip mountain bike de 26’’ sau 29’’.

Dacă te simţi în formă şi vrei să participi la Iron Bike Oradea vei avea parte de un traseu montan cu cele mai frumoase panorame din Munţii Pădurea Craiului şi Vlădeasa, trecători ascunse şi minicanioane, cursuri de apă şi sate izolate.

Traseul este o mixtură între MTB şi cicloturism, atât prin lungime, cât şi prin diferenţa de nivel. Gradul de dificultate este amplificat de faptul că Iron Bike Oradea este un concurs pe echipe de 2 rideri.

Înscriere

Înregistrările încep la 01.02.2011 ora 10:00 şi se încheie la data de 24.07.2011 ora 20:00.

Taxa de participare este de:

* 300 lei de echipă, dacă se achită până în data de 30.06.2011 inclusiv; * 400 lei de echipă dacă se achită în perioada 01.07. – 25.07.2011.

În banii ăştia participanţii vor primi:

* road book detaliat tipărit; * alimente şi băuturi la punctele de alimentare de pe traseu şi în zona de start şi finish; * petrecere înainte şi după concurs; * transportul unui volum redus de echipament la prima limită de timp; * număr de concurs; * transponder (chip) cronometraj electronic. Garanţia pentru device-ul ăsta, care este obligatoriu de pus pe bicicletă de către toţi participanţii, este de 100 lei; * tricou; * tricou de finisher – primesc numai cei oficiali; * trofee şi medalii pentru premianţi; * diplomă
   

Ti-a placut?

Pentru evenimente similare, te poti inscrie la newsletter-ul nostru.

   
 

Tag-uri