Tabara de snowkite / Sinaia (cota 2000)

Tabara de snowkite / Sinaia (cota 2000)

Perioada: 03 Jan 2011 - 09 Jan 2011 Locatie: Sinaia, Cota 2000
Sporturi: Ski & Snowboard Contact: scoala@prorider.ro

Tabara include: curs snowkiting, echipament (zmeu, harness), cazare

Ce trebuie sa aduci: echipament snowboard/ski, casca de protectie (obligatoriu).

Cost: 300 Euro

Programul de tabara: doua sesiuni practice/zi si o sesiune teoretica seara.
In timpul cursului vei invata si deprinde cunostintele de baza ale controlarii zmeului, ale deplasarii cu ajutorul acestuia, dar si informatii legate de regulile de siguranta, de prioritate sau de antrenamentele musculare utile in snowkiting.

Cursul va dura 2-3 zile, in functie de conditiile meteo, iar la finalul lui ar trebui sa te poti deplasa, controlat si in siguranta cu ajutorul zmeului.
Celelalte zile de tabara vor putea fi folosite, in functie de conditii si de dorinta participantilor, pentru aprofundarea cunostintelor prin sesiuni de snowkite asistate de instructor sau ski/snowboard gravitational.

Participantii vor beneficia si de urmatoarele avantaje: – posibilitatea de inchiriere de echipamente de kiting de la Academia Prorider – discount de 15 % la serviciile oferite de Academie – discount de 10% la achizitionarea produselor din magazinul Prorider

Sursa: :“liberinmiscare(http://liberinmiscare.ro/2010/12/15/tabara-de-snowkite-sinaia-cota-2000-3-9-ianuarie-11/)”:http://liberinmiscare.ro/2010/12/15/tabara-de-snowkite-sinaia-cota-2000-3-9-ianuarie-11/

   

Ti-a placut?

Pentru evenimente similare, te poti inscrie la newsletter-ul nostru.

   
 

Tag-uri