Inaugurarea pistei de alergare de sub Tampa

Inaugurarea pistei de alergare de sub Tampa

Publicat: 09 December 2010

Brasov, 21 Noiembrie ’10

Asociatia Cetatea Brasovului are bucuria sa anunte finalizarea lucrarilor la proiectul de mult asteptat – Pista de alergare de la Poalele Tampei – castigator in luna ianuarie 2010 al programului de responsabilitate sociala al companiei Petrom, Tara lui Andrei.
Traseul, avand o lungime de 2000 m si o diferenta de nivel de 75 m, se intinde pe aleile pietonale principale din parcul de sub Tampa. Au fost montate de-a lungul acestor alei 6 statii pentru exercitii fizice, pentru antrenamente specifice de anduranta, forta si mobilitate. Fiecare statie este marcata cu cate un panou explicativ, cu sugestii pentru exercitiile de efectuat. Punctul de Start se afla langa apeductul Christian Kertsch (in capul scarilor care urca spre foisor).
Cu sloganul ‘Iesi afara!’ va invitam sa profitati inca de vremea frumoasa si sa veniti la un antrenament in grup, duminica, 21 noiembrie, orele 11, pe traseul de alergare si exercitii. Ne vedem la Start !
Via cetateabrasovului.ro

Concursul de duatlon “Cetatea Brasovului” se lasa si cu alte urmari, in afara celor de a deveni cel mai mare eveniment de profil de la noi. Brasovul are un nou spatiu amenajat pentru sport in aer liber: traseul de alergare si exercitii fizice « Cetatea Brasovului », la Poalele Tampei.
Asociatia Cetatea Brasovului are bucuria sa anunte finalizarea lucrarilor la proiectul de mult asteptat – Pista de alergare de la Poalele Tampei – castigator in luna ianuarie 2010 la concursul de proiecte de pe TaraluiAndrei.ro, un program de responsabilitate sociala Petrom.
Traseul, avand o lungime de 2000 m si o diferenta de nivel de 75 m, se intinde de aleile pietonale principale din parcul de sub Tampa. Au fost montate de-a lungul acestor alei 6 statii pentru exercitii fizice, pentru antrenamente specifice de anduranta, forta si mobilitate. Fiecare statie este marcata cu câte un panou explicativ, cu sugestii pentru exercitiile de efectuat. Punctul de Start se afla langa apeductul Christian Kertsch (in capul scarilor care urca spre foisor si telecabina).
Cu sloganul ‘Iesi afara!’ va invitam sa profitati inca de vremea frumoasa si sa veniti la un antrenament in grup, duminica, 21 noiembrie, orele 11, pe traseul de alergare si exercitii. Ne vedem la Start ! Pentru a celebra aceasta inaugurare www.sportsworld.ro ofera o reducere de 5% la orice produs cumparat de pe site. Pentru a beneficia de aceasta oferta folositi pe site promo-codul: “iesiafara” la finalizarea fiecarei comenzi.
Va asteptam la o alergare!

   

Ti-a placut?

Pentru evenimente similare, te poti inscrie la newsletter-ul nostru.

   
 

Tag-uri