Piraeus Bank: Suntem o mare comunitate de bikeri in cadrul bancii

Piraeus Bank: Suntem o mare comunitate de bikeri in cadrul bancii

Publicat: 14 July 2011 Sporturi: Ciclism

1. Care a fost cheia succesului de la SVC?

Consideram ca succesul s-a datorat in primul rand strategiei echipei, la care s-a adaugat buna cunoastere a traseului. Cu o zi inainte de competitie stiam cu ochii inchisi dupa ce curba era un copac pe dreapta sau stanga, cand urmau portiunile cu noroi sau se ingusta traseul. Am fost avantajati si de faptul ca obisnuim sa ne antrenam constant atat pe trasee MTB, cat si pe asfalt, lucru care ne-a ajutat sa castigam minute pretioase pe ambele portiuni de traseu.

Antrenamentele pentru SVC au inceput cu aproximativ doua saptamani inainte de concurs, existand zile in care am facut traseul chiar si de cate trei ori. In consecinta am experimentat cazaturile in noroi ceva mai devreme decat am fi crezut.

2. Mergeti cu bicicleta si in timpul liber sau doar ocazional?

Dupa cum spuneam mai sus, cu totii pedalam in timpul liber, atat pe teren accidentat, cat si pe sosea. Avem trasee preferate pe care la parcurgem mai ales in week-end sau cand timpul ne permite. Pentru asfalt alegem traseul Bucuresti-Ploiesti, prin tara mergem la Azuga, in muntii Dobrogei sau in Bulgaria pe circuite deja experimentate de alti biciclisti entuziasti.

3. Ati venit la SVC cu gandul sa castigati? V-ati asteptat sa fiti cea mai in forma banca din Romania?

De la bun inceput dorinta noastra a fost de a avea un loc pe podium, mai ales ca unii dintre noi nu participau pentru prima data la acest tip de competitie si in consecinta asteptarile au fost ridicate.

Stiam ca o sa intalnim echipe puternice si bine antrenate, din toate industriile nu numai din cea bancara, lucru de altfel confirmat de echipele aflate pe podium. Faptul ca ne-am clasat primii din industria bancara nu ne face decat sa ne dorim ca la anul sa fim la fel de buni si sa avem mai multe echipe participante din partea Piraeus Bank.

De altfel am avut parte de reactii neasteptate din partea colegilor din banca. Pe langa mesajele de felicitare, am descoperit cu surprindere si o mare comunitate de bikeri care lucreaza in cadrul bancii noastre si care e raspandita in toata tara. Din partea lor am primit poze, trasee deja parcurse, precum si propuneri de participare la concursuri viitoare.

Datorita interesului sporit aratat de colegi, ne-am hotarat sa punem bazele unui club al biciclistilor Piraeus Bank Romania, prin care sa incurajam mersul pe bicicleta, idee imbratisata cu entuziasm.

4. Cum v-a placut la SVC?

Apreciem in primul rand initiativa organizatorilor de a oferi biciclistilor amatori si nu numai o competitie organizata la un nivel profesionist, in care nici un detaliu nu a fost omis , lucru care de altfel s-a simtit din entuziasmul atat al participantilor, cat si al publicului care a rezistat atatea ore incepand cu primele ore ale diminetii si pana la festivitatea de premiere.

   

Ti-a placut?

Pentru evenimente similare, te poti inscrie la newsletter-ul nostru.