Reminder pentru Skoda Velo Challenge

Reminder pentru Skoda Velo Challenge

Publicat: 02 June 2011 Sporturi: Ciclism

- Fiind un concurs de stafeta, membrii echipelor vor parcurge pe rand cate un tur. Fiecare echipa are un numar de concurs, iar fiecare membru al echipei are o litera scrisa dupa numarul echipei (De exemplu, echipa numarul 1 va avea 4 numere: 1A, 1B, 1C si 1D). Literele reprezinta ordinea concurentilor in cadrul concursului. De exemplu, cel care are litera A pe numarul de concurs va fi in primul schimb al echipei, adica va porni primul in cursa. Cel care are litera B va fi al doilea si va intra in cursa dupa ce termina coechipierul sau cu litera A. Cel cu litera C va urma dupa cel cu litera B si cel cu D dupa ce termina cel cu C. Ordinea in care vor concura membrii se stabileste in cadrul echipei.

- Chip-ul de cronometrare este vital pentru a fi inregistrati timpii realizati de echipa. Totodata, chip-ul rezprezinta stafeta care trebuie predata de fiecare coechipier dupa ce termina de parcurs turul. Ultimul concurent din fiecare echipa trebuie sa predea chip-ul organizatorilor (aflati la masa arbitrilor). In caz contrar, echipa este descalificata. Chip-ul il poti purta prins in jurul gleznei. Daca chip-ul este pierdut echipa nu este inregistrata si astfel se considera ca nu a luat parte la concurs. Deci, atentie la chip!

- Chip-ul oferit unei echipe trebuie folosit doar de catre echipa careia i-a fost inmanat. Este interzis schimbul de chip-uri intre echipe. Daca se intampla acest lucru, echipele care au schimbat chip-ul sunt descalificate.

   

Ti-a placut?

Pentru evenimente similare, te poti inscrie la newsletter-ul nostru.