Automobilul in sprijinul vacantei tale active

Automobilul in sprijinul vacantei tale active

Publicat: 27 January 2011 Sporturi: Ciclism, Alergare, Ski & Snowboard

Se apropie vacanta! De cele mai multe ori, la fel de importanta ca planificarea sejurului, este si organizarea pentru calatorie. Iar atunci cand calatoresti cu masina, cu bagaje si echipamente suplimentare, vrei sa fii sigur ca nu ai surprize. Confortul si siguranta sunt extrem de importante; cu atat mai important pe timp de iarna, cand ne gandim poate sa plecam intr-o vacanta la ski si sa parcurgem distante de peste 1000 de km. Pe timp de iarna cutia pentru bagaje si suportii de ski sunt esentiali pentru transportul bagajelor tale.

Recent am admirat noul automobil Škoda Yeti ce ofera un nivel maxim de confort, siguranta si o utilizare practica.

Pentru ca sunt construite special pentru acest model, toate produsele din gama de accesorii originale Škoda se disting prin durabilitate indelungata, siguranta, solutii tehnice originale si o adaptare perfecta.

Un insotitor placut si de incredere si in timpul calatoriilor si al relaxarii active, acest automobil ofera un spatiu generos si un numar mare de elementele functionale si de confort care fac calatoria mult mai placuta.

Ce accesorii de transport avem la dispozitie?

Indiferent ca este vorba de vacanta de iarna sau de vara, toate accesoriile pentru transport permit transportarea in conditii de siguranta nu doar a bagajelor, ci si a echipamentelor sportive. Chiar si atunci cand automobilul este incarcat la capacitate maxima, te poti bucura de un nivel maxim de confort in timpul calatoriei.

Iata cateva dintre accesoriile tale de vacanta:

  • Sistemul de plase – destinat pentru a transporta in siguranta obiecte de mici dimensiuni, atasat la compartimentul de bagaje cu finisaj argintiu;
  • Covorasul din cauciuc sau din material textil – pentru a proteja compartimentul pentru bagaje impotriva deteriorarii si murdaririi;
  • Cutia pentru bagaje cu incuietoare, precum si de cosul pentru bagaje

  • (inclusiv plasa si chingile de fixare) sunt esentiale pentru un volum al bagajelor sau atunci cand aveti accesorii de ski;
  • Cu ajutorul barelor transversale pentru portbagaj se pot fixa pe plafon, de exemplu, o cutie cu incuietoare pentru schiuri si snowboard (in care pot fi depozitate pana la 5 perechi de schiuri sau 4 snowboard-uri).
  • Suportul pentru biciclete poate fi instalat pe bara de remorcare, insa exista si varianta suportului interior ce permite transportarea a doua biciclete in interiorul automobilului.

  • Compartimentul de bagaje este prevazut cu o tava din plastic pentru portbagaj, cu margini inalte de 15 cm cu rolul de a proteja tapiteria impotriva deteriorarii si murdaririi.

Toate accesoriile sunt la dispozitia ta! Vacanta ta activa la munte sau la mare poate sa inceapa!

 

Foto

 

Ti-a placut?

Pentru evenimente similare, te poti inscrie la newsletter-ul nostru.

   
 

Tag-uri